вторник, 25 май 2010 г.

Дамско колие от сребро

Очарователни колиета от магазин Сребро.бг за елегантни и неповторими дами. Дамско колие "Ира" в твоя стил, само за 168 лв. Обгърни се със запленяващият блясък ба бижу "Ира". Снимка на колието е поместена в бижутерия Сребро.бг в категория синджири и колиета.

Нежно сребърно колие

Зарадвай любимата съа сребърно колие "Пеперуда". Оригинален блестящ подарък за 86 лв. от сребро от най-висока класа. Описание и снимка на бижуто можете да откриете в електонен магазин Сребро.БГ в офертите за колиета и синджири.

четвъртък, 13 май 2010 г.

Красиво дамско колие с камъни

Електронен магазин Сребро.бг, предлага на вашето внимание колие "Наташа" с камъни с високо качество. Бижуто е произведено в България, като неговата цена е 78 лв. Сребърният накит ще получите във велурена подаръчна опаковка. Подробна информация за сребърно колие "Наташа", можете да откриете в магазин Сребро.БГ – сребърни колиета и синджири.

сряда, 12 май 2010 г.

Колие от сребро за принцеси

Колие "Принцеса" – скъпоценности от електронен магазин Сребро.БГ. Цената на бижуто е 84 лв. Тежестта на продукта може да видите в сайта, сребро проба 925. Ако желаете да намерите повече информация за най-новите дамски колиета, посетете неговата страница – раздел колиета и синджири в Сребро.БГ.