сряда, 30 юни 2010 г.

Дамско бижу от сребро

Нежни и същевременно сексапилни колиета и синджири, вдъхновени от красотата на природата. Не пропускай силното въздействие на дамско сребърно колие Брита с привлекателна цена от 98 лв. Подробности за всички колиета и синджири можеш на намериш в описанията им в електронен магазин Сребро.БГ.

Сребърно колие с бижу

Опознай пленяващият блясък на красотата! Колие от сребро Никол разкрива една от тайните на бижутерийното съвършенство със своят състав от сребро. Научи за магията на очарователните колиета и синджири от магазин Сребро.БГ.

вторник, 29 юни 2010 г.

Лора - бижу от сребро

Сребърно колие Лора е продукт на майсторска изработка и съвременна технология в сребърната бижутерия. Изящен дизайн за 80 лв. Още нови и кокетни модели /снимки и характеристики/ на колиета и синджири, можете да разгледате в магазин Сребро.БГ. Нови постижения в сребърната елегантност.

Колие от сребро и силикон

Дамски колиета с изключителна здравина и максимален комфорт. Изненадай любимата жена с колие Яна - сребро и силикон, със съдържание от сребро проба 925. В раздел колиета и синджири в електронна бижутерия Сребро.БГ, ще намериш още много блестящи идеи за подаръци.

понеделник, 28 юни 2010 г.

Колие катерина от сребро

Красиви оферти от магазин Сребро.БГ! Нежно и рамантично колие от сребро Катерина с тегло, което може да видите в електронния магазин. Бижуто е на стойност 125 лв. със включен сертификат за качество и произход . Лесно е да бъдете неповторима с колиета и синджири с необикновен блясък.

Карла - колие от сребро

Нови забележителни модни тенденции в колиета и синджири от сребро – скъпоценности. Не пропускай сребърно колие Карла от 128 лв. Качествено сребро с перфектна и неповторима изработка. Разгледай още горещи предложения от най-актуалните колиета и синджири от Сребро.БГ!