сряда, 30 март 2011 г.

Сребърни накити - плюсове

Украшенията от сребро са предпочитан аксесоар за мъже и жени. Неведнъж те са споявани с различни камъчета, кристали Сваровски и така нататък. Вероятно се запитвате защо са чак така одобрявани? Тук ще посочим доста големи преимущества пред другите бижута. Бижутата от сребро имат възможност да се допълнят с всякакви дрехи. Белият им цвят е гиздав и твърде хубав. Всеизвестно е, че среброто съдържа изобилие от качества, които масовите накити не. Алергичните към среброто индивиди са значително малко. Изгодната цена на среърната бижутерия не е за игнориране. По отношение на другите скъпоценности, среброто има възможност да си купи едва ли не всеки. Редно е да напомним и удобното лъскане в домашни условия. В случай, че Вашето бижу от сребро почернее, можете да го излъскате с известно количество препарат. Само за секунди прастена пак ще засияе с безкрайната си съблазън. Важно е да знаете е че, като големи плюсове на сребърната бижутерия си остава тяхната прелест. Човек няма как да оспори тяхната привлекателност.

сряда, 23 март 2011 г.

Украшения от сребро - качества

Бижутата от сребро са любим аксесоар за дамите. В много случаи те са споявани с камъни, кристали и т.н. Сигурно се запитвате защо са чак толкова одобрявани? Тук ще маркираме най-важните плюсове пред другите бижута. Сребърните скъпоценности имат възможност да се съчетаят с всякакви дрехи. Колоритът е очарователен и безкрайно изящен. Несъмнено среброто съдържа редица белези, които масовите накити не. Реакциите на кожата към среброто жени са сравнително малко на брой. Привлекателната цена на среърната бижутерия не е за пренебрегване. Съпоставена с другите гиздила, среброто е в състояние да си го закупи кажи-речи повечето хора. Редно е да припомним и лесното почистване вкъщи. Когато накита Ви от сребро се оксидира, имате възможност да го полирате с малко паста за зъби. Много бързо колието пак ще заблести с пълната си хубост. Не на последно място, като основни преоритети на сребърната бижутерия стои тяхната красота. Човек няма как да отхвърли тяхната обаятелност.

сряда, 16 март 2011 г.

Сребърна бижутерия - преимущества

Сребърните накити са предпочитан аксесоар за всяка жена. Нерядко те са комбинирани с различни камъчета, скъпоценни камъни и прочее. Сигурно се изумявате защо са толкова предпочитани? Тук ще опишем най-важните привилегии пред разновидностите от бижута. Накитите от сребро могат да се обединенят с останалите цветове. Белият им цвят е блестящ и твърде много изящен. Също така среброто има изобилие от белези, които разнообразието от метали не. Алергичните към среброто жени и мъже са малобройни. Привлекателната цена на среърната бижутерия не е за пренебрегване. Съпоставена с различните накити, среброто има възможност да си купи едва ли не повечето хора. Важно е да възпоменем и удобното почистване у дома. Дори накита Ви от сребро се замърси, да го почистите с известно количество паста. Трябва Ви половин минута и колието пак ще засвети с цялата си привлекателност. На първа позиция, като големи плюсове на бижутата от сребро се държи тяхната прелест. Никоя дама не трябва да отрече тяхната привлекателност.

сряда, 9 март 2011 г.

Бижута от сребро - плюсове

Украшенията от сребро са харесван аксесоар за нежния пол. В много случаи те са комбинирани с различни камъчета, перли и прочее. Вероятно се питате защо са наистина предпочитани? Сега ще маркираме най-важните плюсове пред повечето бижута. Украшенията от сребро могат да се комбинират с останалите цветове. Цветовият им нюанс е живописен и доста приятен. Всеизвестно е, че среброто включва изобилие от качества, които разнообразието от благородни метали не. Реакциите на кожата към среброто индивиди са значително малко. Добрата цена на тази бижутерия не е за отхвърляне. Съпоставена с отделните накити, среброто е в състояние да си го позволи едва ли не всеки. Нужно е да напомним и доброто почистване вкъщи. В случай, че Ваша скъпоценност от сребро се замърси, да го почистите с малко паста. За минутка и прастена пак ще заблещука с цялата си красота. На първа позиция, като ключови качества на сребърните бижута си остава тяхната грациозност. Никоя дама не трябва да отрече тяхната привлекателност.